Trenger du økonomisk hjelp, men kan lite eller ingenting om mail, PC og den slags?

Fortvil ikke, for du er ikke den eneste. Figent er en av de aktørene som er aller lengst fremme når det gjelder digitale løsninger for våre kunder, men om du er en av dem som ikke er så kyndig på digitale hjelpemidler, er det likevel fullt mulig å få den økonomiske hjelpen du trenger.

Trenger du økonomisk hjelp, men kan lite eller ingenting om mail, PC og den slags?
Trenger du økonomisk hjelp, men kan lite eller ingenting om mail, PC og den slags?

Når det gjelder generelle banktjenester, har eksempelvis DNB et prisverdig tilbud til sine kunder, en banktjeneste som ikke krever internett. Her får kundene anledning til å ringe direkte til en rådgiver for bistand. I følge DNB er det 50.000 kunder som i dag benytter seg av dette tilbudet.

Selv om andelen nordmenn som ikke benytter de digitale tjenestene synker, er det fortsatt ca. 14 %, eller 600.000,-, av alle nordmenn som ikke benytter internett, smarttelefon, PC eller nettbrett. Dette er mange mennesker, som også har krav på et tilfredsstillende banktilbud og annen økonomisk hjelp.

Figent har i mange år tilbudt en lignende tjeneste til de som har økonomiske problemer og som ikke har denne digitale kompetansen, eller som av andre grunner ikke ønsker - eller kan - bruke PC, mail eller andre digitale hjelpemidler.

Figent har døpt denne tjenesten «Rådgiverhjelpen». Her tilbyr vi økonomisk krisehjelp og bistand til de som har inkassogjeld og andre betalingsproblemer. Vi hjelper da med å fremskaffe de relevante dokumenter for våre kunder og deretter finne en refinansiering, eventuelt andre løsninger, slik at våre kunder - som benytter «Rådgiverhjelpen» - får den hjelpe de faktisk trenger.

Det eneste våre kunder trenger er telefonnummeret til sin personlige rådgiver i Figent. Denne rådgiveren bistår da med alt man skulle trenge av hjelp til egen privatøkonomi.

Er du en av dem som ønsker denne hjelpen, eller kanskje du kjenner noen som kan ha behov for nettopp slik hjelp? Ta kontakt med Figent på telefon 93228783. Da får du umiddelbart tildelt din personlige rådgiver som ordner alt for deg og din økonomi.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Betalingsvansker
Betalingsvansker

Opplever du at regninger og betalingskrav samler seg opp og blir vanskelig å håndtere?

Betalingsvansker
Refinansiering
Refinansiering

Få en ny start med refinansiering skreddersydd din økonomi.

Refinansiering
Privatøkonomi
Privatøkonomi

Er du lei av å slite i motbakke? Vi hjelper deg tilbake til toppen.

Privatøkonomi