Blir du trukket i lønn? La oss hjelpe deg

I en allerede stram økonomi kan et lønnstrekk gjøre vondt verre. Med en refinansiering kan du gjenvinne kontrollen og ta den bekymringsfrie hverdagen tilbake.

Blir du trukket i lønn? La oss hjelpe deg

Lønnstrekk kan ofte føles flaut

Betalingsvansker, anmerkninger og inkassokrav preger tilværelsen for stadig flere. Selv om økonomiske problemer er vanligere enn mange har inntrykk av, er tabuet stort.

Å bli trukket i lønn er et virkemiddel som kan oppleves både inngripende og pinlig for den det gjelder. I slike situasjoner vil nemlig arbeidsgiver motta et brev som viser at du skal bli trukket i lønn og hvor stort beløpet skal være.

Fra å være skjult i en bunke regninger på kjøkkenbordet bare du kan se, er de økonomiske problemene nå blitt synlig for andre.

Hvorfor blir jeg trukket i lønn?

Enkelt forklart blir du trukket i lønn fordi du ikke har overholdt betalingsavtalen. Når de økonomiske problemene vedvarer lenge nok uten at du får stoppet dem, kan inkassoselskapet sette i gang en prosess som fører til lønnstrekk. Det er kun Namsmannen som har lov til å trekke deg i lønn, for eksempel på vegne av et inkassoselskap.

I tilfeller hvor lønnstrekk blir iverksatt er det svært vanskelig å få gjort en avtale for å unngå trekket — uten å måtte betale hele beløpet du skylder.

Selv om du har en betalingsanmerkning på dette kravet tidligere, vil et lønnstrekk bli notert som en ny betalingsanmerkning. Det er altså fullt mulig å ha flere anmerkninger på ett og samme krav.

Hva kan Figent hjelpe med?

Våre dyktige og dedikerte rådgivere har lang erfaring med situasjoner som dette og har stor forståelse for at lønnstrekk kan oppleves traumatisk og ubehagelig.

Dersom du kan stille med sikkerhet i egen bolig, er mulighetene gode for at vi kan hjelpe deg med videre refinansiering. Ta kontakt med oss og få tilbake kontrollen over økonomien. Sammen finner vi den finansieringsløsningen som passer deg, ditt budsjett og din økonomi.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Lønnstrekk
Lønnstrekk

Har du fått brev fra namsmannen om at de skal trekke deg i lønnen eller trygden?

Lønnstrekk
Refinansiering
Refinansiering

Få en ny start med refinansiering skreddersydd din økonomi.

Refinansiering
Privatøkonomi
Privatøkonomi

Er du lei av å slite i motbakke? Vi hjelper deg tilbake til toppen.

Privatøkonomi