Veien tilbake fra lønnstrekk

Veien tilbake fra lønnstrekk

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Fått brev om lønnstrekk fra namsmannen?

Har du fått brev fra namsmannen om at de skal trekke deg i lønnen eller trygden? Å bli trukket i lønn kan fort bli en ubehagelig og dyr affære. Uansett hva som er årsaken til at du havnet i en slik situasjon, er vi her for å hjelpe.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Lite føles mer inngripende enn å bli trukket i lønn. Kanskje har du forsøkt å holde de økonomiske problemene skjult for omgivelsene? Til tross for at lønnstrekk kanskje er langt vanligere enn du tror, er tabuet fortsatt stort. Selv om du ønsker å få det stoppet, er du nødt til å betale hele beløpet du skylder for å få lønnstrekket fjernet.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Vi gir deg kontrollen tilbake

Situasjoner som dette er viktig å rydde opp i. Gjør du ikke det, kan det i verste fall ende med tvangssalg av for eksempel boligen din. Vi forstår at lønnstrekk kan oppleves traumatisk og flaut. Våre rådgivere vil dermed gjøre sitt ytterste for å finne en løsning slik at du skal få tilbake en sunn, økonomisk hverdag.

Lønnstrekk kan være et hardt slag i et allerede stramt månedsbudsjett og det passer alltid like dårlig. Problemet er at du i disse sammenhengene har så lite du skulle sagt. Du kan forsøke å argumentere med namsmannen om at du har de og de utgiftene og at lønnstrekket må være så lavt som mulig, men sannsynligvis vil du føle at namsmannen kan være rimelig nådeløs i slike tilfeller. De vedtatte lønnstrekkene svir uansett alltid og reduserer de begrensede mulighetene du allerede har til å betale dine øvrige kreditorer.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Så hvordan løser du dette?

Svaret er enkelt, ved en refinansiering. Dersom du har en akseptabel inntekt og kan stille tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom, er mulighetene meget gode for at vi kan bistå deg med en refinansiering. Og det er det du trenger. Et lønnstrekk kan gå over to år og dersom du samtidig ikke klarer å betale dine øvrige kreditorer, kan du få nye lønnstrekk og betalingsanmerkninger. Vi har sett flere tilfeller hvor korthuset fort raser når lønnstrekkene kommer, så ta kontakt med Figent i dag for å se om vi kan skaffe deg en refinansiering.

I mange yrker kan et lønnstrekk være svært uheldig med tanke på ditt videre arbeid og karriere. Spesielt på mindre arbeidsplasser, eller steder hvor ”alle kjenner alle”, kan det være svært kjedelig – og kanskje til og med pinlig – å få beskjed fra arbeidsgiveren eller lønnskontoret at du på neste lønning får lønnstrekk. Derfor er det en fordel at du tar tak i problemet straks du får varsel om mulig lønnstrekk fra namsmannen. Du har alltid litt tid på deg til å ordne opp, og kanskje er dette tilstrekkelig for Figent til å finne en finansieringsløsning for nettopp deg?

Ta kontakt og la oss finne en løsning

La Figent ordne en refinansiering og unngå lønnstrekk.

Et lønnstrekk blir notert som en ny betalingsanmerkning, selv om du har en betalingsanmerkning på dette kravet fra tidligere. Slik er det faktisk mulig at du kan få notert flere betalingsanmerkninger på et og samme krav. Dersom du så søker en refinansiering i en bank el., kan et krav være registrert som en personlig betalingsanmerkning, lønnstrekk og utleggsforretning i din bolig. Altså kan det umiddelbart virke som at du har tre betalingsanmerkninger for noe som i utgangspunktet begynte som én inkassosak. Dette gjør at en kredittvurdering kan se verre ut enn den faktisk er og eneste muligheten til å ordne opp er betaling til kreditor/inkassoselskapet. Ingen andre måter nytter. Anmerkningene blir først slettet ved full innbetaling.

La oss hjelpe deg med en refinansiering!

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.