Om Figent

Figents rådgivere har en betydelig juridisk, økonomisk og menneskelig kompetanse. Vi har lang fartstid i bransjen og vi kan hjelpe deg.

To damer har en samtale.

Hos oss får du din egen dedikerte rådgiver. Sammen finner vi den finansieringsløsningen som passer deg, ditt budsjett og din økonomi. Vi er grundige, nøye og ikke minst diskret. Ditt personvern er svært viktig for oss. I all vår dialog med andre aktører som banker, inkassobyråer, myndigheter etc., skal du alltid være trygg på at de dokumenter og de opplysninger du sender til oss, vil bli behandlet konfidensielt og ihht. GDPR samt våre strenge, interne retningslinjer for personvern.

Et møte hos Figent med 3 deltakere.

Lang bransjeerfaring

Vi vet at denne prosessen du nå gjennomgår er tøff, vanskelig og krevende, både psykisk som fysisk. Derfor legger vi vår sjel i å skaffe deg en refinansiering tilpasset din økonomi og ditt budsjett, en løsning du kan føle deg trygg på.

Våre rådgivere har en betydelig fagkompetanse innen bla. juss, økonomi, regnskap og vi er blant de selskapene i Norge med lengst bransjeerfaring på denne type refinansieringer. Vi er ikke størst, men vi vil selv hevde at vi er best. Dersom Figent ikke klarer å skaffe deg en refinansiering, tror vi sannsynligheten for at andre kan klare dette er særdeles liten. Dette viser i hvert fall vår erfaring. Dette skyldes nok våre rådgiveres årelange kunnskap og kompetanse, vår evne til å se løsninger der andre ser problemer og ikke minst, Figents digitale fortrinn.

Figent er markedsledende i Norge på digitale løsninger som hjelper oss å arbeide betydelig hurtigere og mer effektivt enn våre konkurrenter. Figent har siden oppstarten investert i gode og trygge IT-løsninger og programvare, slik at vi kan utføre en jobb for deg hurtigere og tryggere enn våre konkurrenter, og ikke minst med den høyeste grad av sikkerhet med hensyn til de personopplysninger vi tross alt behandler på dine vegne.

Et møte hos Figent med tre deltakere.

Grundig gjennomgang av din økonomi

Våre digitale løsninger er vårt våpen for en raskere og god finansieringsløsning for deg, og ditt skjold for å sikre at ditt personvern blir ivaretatt slik du har krav på.

Figent gjennomgår din økonomi og ser på alle muligheter slik at du kan få akkurat den finansieringen som du trenger. Vi er nøye og grundige i alle faser av vårt arbeid for deg. Dette gjelder ved gjennomgang av din gjeld, inntektskilder og vurdering av den sikkerhet du eventuelt kan stille i fast eiendom, samt i all dialog og korrespondanse med mulige långivere, inkassobyråer og øvrige kreditorer. Alle dokumenter og opplysninger i saken din gjennomgås og vurderes slik at vi kan finne en finansieringsløsning til også deg.

Alt det som vi nå har nevnt, er selvfølgelig veldig viktig, men betyr likevel ingenting om du ikke har noen å prate med om dine økonomiske problemer, en som virkelig forstår deg. For å arbeide i Figent er derfor menneskekunnskap og empati helt essensielt. Det er faktisk en forutsetning.

To personer prater sammen hos Figent.

Vi er her for deg

Alle som arbeider hos oss har selv hatt utfordrende perioder i sitt liv og derfor kan vi forstå deg og den situasjonen du er i. Vi har alltid tid om du trenger noen å prate med. Dette gjør vi ikke fordi det er vår jobb, men fordi vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker. Trenger du oss, er vi der for deg, enten du vil diskutere et konkret spørsmål, eller bare trenger en som forstår og lytter. Vi er alltid tilgjengelig, vi har alltid tid og er alltid ved din side.

Figent kan, med vår kunnskap, kompetanse og digitale løsninger, hjelpe deg med å få orden på din privatøkonomi, men vi er også flinke til å lytte og komme med gode råd underveis - så prøv oss. La Figent hjelpe deg.

Et møte hos Figent med tre deltakere.
Et møte hos Figent med 3 deltakere.
Ønsker du mer informasjon?
Kontakt oss