Lurer du på hvordan det oppleves å være kunde hos oss?

Vi har hjulpet mange tilbake tilbake til en bekymringsfri hverdag. Under har vi samlet noen av erfaringene kundene våre kunder sitter igjen med.

Jeg synes dere har gjort en kjempejobb så langt. Jeg har fått en betydelig "lønnsøkning" (ca 7000/mnd) og lavere bokostnader takket være dere. Takk for all hjelp så langt.

Mvh
Arve Alexandr Marmon
Arve Alexandr Marmon

Figent hjalp oss med refinansiering når andre banker hadde sagt nei. De er alltid tilgjengelig og har svært rask saksbehandling. Takk for verdifull hjelp.

Mvh
Tommy Danielsen
Tommy Danielsen

Det ble en lang prosess med refinansiering, men vi er svært fornøyd med tett oppfølging helt til vi omsider kom i mål. 🙏🏼 Jeg må berømme Gabriela for hennes vennlighet og for at hun har vært så imøtekommende 😄👍

Mvh
Inger-Marie Risan
Inger-Marie Risan

Takk for refinansiering og veldig god kundeservice. Figent er til å anbefale hvis du trenger hjelp med refinansiering. De følger deg opp til alt er ordnet.👍😁

Mvh
Rune Blomgren
Rune Blomgren

Takk til Figent for stor hjelp med å få økonomien på plass igjen. De gjorde ALT og jeg slapp å bekymre meg over dette. De er grundige, hjelpsomme og koselige mennesker. Figent anbefales på det varmeste :)

Mvh
Eivind Dyhre
Eivind Dyhre

Navnet mitt er Dana. Når jeg kontaktet dere så jeg ingen løsning på min økonomisk situasjon. Takk for deres hjelp og i dette tilfelle til Gabriela. Jeg har det veldig bra i dag. Hun klarte det andre aktører ikke klarte. Hun gjorde en fantastisk jobb i vår sak. Derfor er vi som kunder veldig tilfreds med resultatet. Personlig kundebehandling og alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål eller uklarheter. For dette og mye mer, tusen takk.

Mvh
Dana Gomez
Dana Gomez

Som kunde hos dere opplever jeg dere seriøse, dyktige og tålmodig. Jeg føler meg trygg og ivaretatt og anbefaler dere gjerne videre.

Mvh
Anne-Guri D. Johannesen
Anne-Guri D. Johannesen

Dere hjalp oss, når vi virkelig trodde at alt håp var ute. Vi fikk greie restriksjoner på hva vi skulle gjøre, og hadde jevnlig kontakt underveis. Nå er det kun en siste bit som skal på plass. Men i vårt tilfelle reddet dere en hel familie fra katastrofe.

Mvh
Hege Johansen
Hege Johansen

Vil bare få takke dere for fantastisk hjelp i min situasjon, uten dere vet jeg ikke hvordan det hadde gått med meg økonomisk. Dere er helt fantastiske i hele prosessen og følger opp på en utrolig måte. Dere ser meg og mine behov og dere jobber intens for å hjelpe 🥰 Tusen hjertelig takk for all hjelp og støtte. Dere er gull i mine øyne.

Mvh
Hilde Danielsen
Hilde Danielsen

Hei. Grethe og jeg vil med det sterkeste takke dere for hjelpen som dere har gitt oss. Hadde det ikke vært for at dere står på så bra for deres kunder, hadde ikke vi kunne sittet her i dag. Med disse ord gir vi en stor takk til dere, ingen nevnt og ingen glemt. Så vi kan med hånden på hjertet anbefale dere til mange andre.

Mvh
Trond og Grethe Strømsrud
Trond og Grethe Strømsrud