Slik hjelper vi i Figent deg

Lurer du på hvordan vi jobber med sakene våre? Hos oss er hver kunde unik og ved hjelp av vårt digitale system sørger vi for at prosessen er trygg, effektiv og ryddig. Se hvordan vi jobber med sakene som havner på bordet vårt – steg for steg.

Se hvordan
Et møte hos Figent

Figent er blant selskapene i landet med lengst erfaring innen refinansiering av gjeld. Våre rådgivere har betydelig kunnskap innen felt som jus og økonomi, men det er kanskje den menneskelige kompetansen som gjør oss unik i bransjen. Kombinert med et økende digitalt fokus, har vi utarbeidet en metode som gjør arbeidsflyten hos oss både raskere, smidigere og mer effektiv enn hos våre konkurrenter.

En illustrasjon av en person som sjonglerer med økonomi.
1

Du tar kontakt

Når regningene fyller opp postkassen og inkassokravene tikker inn i innboksen, er det mange som ikke ser en utvei på egenhånd. Når en kunde så tar kontakt med oss for å finne en løsning på problemene, havner henvendelsen i systemet vårt som lagrer all informasjon trygt og sikkert. Visste du at vi kan kontaktes både på telefon, e-post, messenger og ved hjelp av kontaktskjemaet på nettsiden?

2

Innhenting av dokumenter

For å kunne vurdere saken din ordentlig, er vi nødt til å få en oversikt på hvor stor inntekt, gjeld og formue du har. Derfor ber vi alltid om å få oversendt alle dokumenter, brev og annen informasjon som kan hjelpe oss med å få kontroll over den finansielle situasjonen. Vi bestiller så ulike kredittvurderinger basert på informasjonen vi har mottatt.

3

Oversendelse av fullmakt

Kommer vi frem til at vi kan hjelpe deg, vil du motta en fullmakt fra oss. Den gir oss mulighet til å kommunisere med inkassobyråer, banker, finansinstitusjoner og andre potensielle långivere for å finne de beste løsningene for deg. Selv om det kan virke litt skummelt å overlate dette til noen andre, kan du alltid være trygg på at alle dokumenter og opplysninger du sender til oss vil bli behandlet konfidensielt og i henhold til GDPR og våre strenge, interne retningslinjer for personvern.

4

Utbetaling av lån

Når vi har funnet den beste løsningen for deg og din økonomi, vil vi forhandle frem de beste betingelsene fra den långiveren vi har funnet til deg. Vi legger ned mye arbeid i å få i stand en refinansiering som er tilpasset din privatøkonomi og personlige budsjett, slik at du ender opp med en løsning du kan føle deg trygg på. Når alle avtaler er på plass, starter utbetalingen og vi følger opp at alle inkassokrav du har mot deg slettes.

5

Vi følger opp

Ble tvangssalget virkelig avlyst? Gikk avtalen med inkassoselskapet i orden? Ble lønnstrekket slettet? Våre rådgivere sørger alltid for å følge opp alle saker i ettertid, slik at du kan være sikker på at alt er i orden. Skulle det fortsatt være noe du lurer på, er vi her for deg.

Et møte hos Figent med 3 deltakere.
Ønsker du mer informasjon?
Kontakt oss