Betalingsanmerkninger? Slik får du de fjernet

Ved å ha en eller flere betalingsanmerkninger begrenser du muligheten for å få innvilget lån og annen kreditt. En refinansiering hos oss gir deg kontrollen tilbake og en sjanse til å bli kvitt stempelet som dårlig betaler.

Betalingsanmerkninger? Slik får du de fjernet

Ikke ignorer problemet

Når økonomiske problemer oppstår og regningene forblir uåpnet, kan situasjonen føles både håpløs og fortvilende. Selv om det kan være fristende å ignorere problemene etter hvert som stadig flere purringer og inkassokrav dumper ned i postkassen, vil dette bare forverre situasjonen. Blir ikke en inkassosak håndtert, vil den som regel alltid ende med en betalingsanmerkning.

Er beløpet stort nok kan kravet dessuten føre til både lønnstrekk og tvangssalg av boligen. Enten du har én eller flere anmerkninger, er det derfor viktig å handle raskt dersom du vil unngå at kravet stiger ytterligere.

Hva er en betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning sier noe om betalingsevnen din. Når en faktura som har gått til inkasso ikke blir betalt, kan kravet bli registrert som en anmerkning. Det blir vanskeligere å få innvilget lån i ordinære banker og nærmest umulig å starte et mobilabonnement, tegne forsikring eller handle varer på avbetaling. Når det skal foretas en kredittsjekk av deg, vil anmerkningen alltid dukke opp.

Det spiller ingen rolle hvor mange anmerkninger du har eller hvor stort beløpet er; effekten og konsekvensene er de samme – du får avslag.

Hva kan Figent hjelpe med?

En betalingsanmerkning forsvinner først når det du skylder er betalt. Dersom du ikke har midler tilgjengelig, kan i mange tilfeller en refinansiering være den beste løsningen. Dersom du kan stille med sikkerhet i egen bolig, er mulighetene gode for at vi kan tilby en finansieringsløsning tilpasset deg og din økonomi. Våre dyktige rådgivere er eksperter på å få oversikt og holde dialogen med inkassoselskapene i selv svært kompliserte saker.

Kontakt oss i dag og ta den bekymringsfrie hverdagen tilbake – en gang for alle.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Anmerkninger?
Anmerkninger?

Du har gode muligheter for refinansiering, selv om du har fått registrert flere betalingsanmerkninger.

Anmerkninger?
Betalingsvansker
Betalingsvansker

Opplever du at regninger og betalingskrav samler seg opp og blir vanskelig å håndtere?

Betalingsvansker