Veien tilbake fra betalingsanmerkning

Veien tilbake fra betalingsanmerkning

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Har du fått betalingsanmerkninger?

Få en refinansiering selv om du har betalingsanmerkninger. Husk, du har finansieringsmuligheter selv om du har fått registrert en eller flere betalingsanmerkninger og lønnstrekk.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Vi finner en løsning

Når en faktura som går til inkasso ikke blir betalt, kan det ende med en betalingsanmerkning. Det blir vanskeligere å få innvilget lån i ordinære banker og nærmest umulig å starte et mobilabonnement, tegne forsikring eller handle varer på avbetaling. Den eneste måten å bli kvitt anmerkningen på er å betale det du skylder.

Der andre banker sier nei, har vi gode muligheter for å finne en løsning – til tross for en eller flere betalingsanmerkninger. Våre dyktige rådgivere er eksperter på å få oversikt og holde dialogen med inkassoselskapene – selv i svært kompliserte saker.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Anmerkning = problemer.

Det er likevel ingen tvil om at problemene oppstår straks du får en betalingsanmerkning. Den kan være stor eller liten, men det spiller ingen rolle. Straks du er registrert med en betalingsanmerkning er du svartelistet og ikke lenger kredittverdig. Så brutal er den økonomiske virkeligheten i dag. Ingen ordinære banklån blir da innvilget, kjøp på avbetaling nektes og du kan få problemer med å kjøpe alt fra mobilabonnement, strøm til forsikring. Derfor er det viktig å ta tak i problemet snarest og søke hjelp.

Du har sikkert allerede skjønt det, har du fått en betalingsanmerkning er din privatøkonomi blitt svartelistet. De du søker lån hos, eller skal leie av, eller kjøpe en vare hos, finner dine betalingsanmerkninger enkelt ved et lite søk og avslaget er som et knyttneveslag i fjeset. Det er pinlig, men på mange måter også urettferdig. Derfor, la Figent kan hjelpe deg med en finansiering.

Ta kontakt og la oss finne en løsningFå hjelp

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Benytt sjansen og søk profesjonell hjelp i dag.

Få nattesøvnen tilbake. Få kontroll over livet ditt og hjelp deg selv til en ny start. Kontakt Figent for en refinansiering og vi lover å undersøke absolutt alle muligheter for at nettopp du skal få hjelp. Vi gir oss aldri! Lån gis selv om du har betalingsanmerkning, men da må du ta kontakt i dag. En dyktig rådgiver som forstår nettopp din situasjon, som ikke klandrer deg, som gir deg tillit og forståelse, som er på ditt lag og din lojale støttespiller mot inkassoselskapene, er akkurat det du nå trenger.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Trenger du hjelp?

Kontakt Figent for en refinansiering.

Vi kan ikke hjelpe deg før du har tatt kontakt. Og husk, det er ennå ikke for sent. Grip sjansen i dag! Din økonomi kan reddes og du kan bli kvitt dine betalingsanmerkninger og igjen bli kredittverdig. La oss hjelpe deg ut av gjeldskrisen.

Kontakt oss for å få hjelp med din økonomi.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.