Bli kvitt gjelden raskere med refinansiering

Bli kvitt gjelden raskere med refinansiering

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Få hjelp med refinansiering

Har de øknomiske problemene tatt overhånd? Har du mistet oversikten over din innkassogjeld?

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Vi hjelper deg med å finne en løsning

Det er mange i disse tider som ser inkassokravene hope seg opp. Du er ikke alene. Å få et inkassokrav, er ikke nødvendigvis et problem, men om du ikke klarer å betale det i tide, må du snarest mulig finne en løsning. Dette kan Figent gjøre for deg.

Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med en refinansiering umiddelbart.

Figent er effektive og vi har de digitale verktøyene som trengs for å finne en rask løsning. Vi kontakter inkassobyråene, får oversikt på all din inkassogjeld og ber om utsettelser, slik at vi kan hjelpe deg med en refinansiering. Først da kan du igjen bli kredittverdig og få en bekymringsfri hverdag.

Figent gjør hele jobben for deg. Vi hjelper deg med å samle all inkassogjeld til et lån med pant i boligen din. Våre økonomer og jurister hjelper deg med en refinansiering som passer akkurat din privatøkonomi. Vi arbeider raskt og effektivt og hjelper med alle små og store problemer som dukker opp underveis.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Få hjelp av Figent

La Figent hjelpe deg med en refinansiering av gjelden din slik at du unngår å sitte fast i en hengemyr av ubetalte regninger.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Sturla
Gabriela
Margrethe
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Derfor, ta kontakt med Figent så vi kan hjelpe deg med en refinansiering snarest mulig.

Ikke fortsett å subsidiere disse kredittkortselskapene. Betal ned kredittkortgjelden din en gang for alle, for om du fortsetter å kun betale minimumsbeløpet per måned, blir du aldri ferdig med denne gjelden. Dette er en svært dyr gjeld som du snarest må bli kvitt. Den beste løsningen er en refinansiering og ikke gå i den farlige lånespiralen hvor et kort blir til to, to blir til fire og vips, må du betale høye renter på dyr kredittkortgjeld.

Dersom du i tillegg har noen forbrukslån, kan de økonomiske problemene virkelig begynne å tårne seg opp. Kanskje var tanken bak det første kredittkortet god? Du skulle bare betale ut noen regninger, eller ordne en innbetaling til sommerferien, men etter hvert så skjedde noe som gjorde at dette virkelig ballet på seg og gjelden økte og økte og økte?

Det kan være lett der og da å refinansiere gammel gjeld med et kredittkort, eller forbrukslån, men vi vet alle at det ikke er den beste løsningen i lengden. Problemet bare øker for hver måned og det kreves en aktiv handling fra din side for å løse dette. Skal du si farvel til denne dyre gjelden som gjør livet surt for deg, ta kontakt med Figent, slik at vi kan hjelpe deg videre.

Det er utrolig viktig å ta tak i disse problemene snarest og søke profesjonell hjelp. Klarer du dette selv, er det flott, trenger du hjelp, kontakter du Figent, men ikke vent. For hver dag du venter øker rentene, kredittkortgjelden og problemene tårner seg opp. Jo lenger tid dette tar, dyrere blir dette for deg. Stopp disse dyre månedlige nedbetalingene og gjør noe med problemet ditt i dag! Bli kvitt all gamme gjeld! Løsningen er bare en telefon eller mail unna.

Ta kontakt med Figent for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe nettopp deg med i din situasjon. Vi skal finne den beste løsningen for deg på all din dyre kredittkortgjeld. Din historie og årsak til at nettopp du fikk økonomiske problemer er din sak. Vi skal ikke blande oss opp i dette eller være noen moralsk vokter over dine handlinger og tidligere beslutninger. Vi gjør alle feil og tar dumme valg, uten unntak, og det spiller jo ingen rolle, det viktigste er å søke hjelp så snart som mulig, slik at du kan få den refinansieringen du trenger.

Ved en refinansiering av din kredittkortgjeld, og eventuelt dine forbrukslån, vil kostnaden per måned bli kraftig redusert. Dette er løsningen på dine økonomiske problemer. Du vil få en lavere rente, samle all gammel gjeld til en ny og gunstig finansieringspakke, samtidig som vi hjelper deg å bli kvitt alle dine inkassosaker, lønnstrekk, betalingsanmerkninger, utleggsforretninger og stadige brev fra namsmannen. Er det ikke nettopp dette du ønsker?

Ta kontakt og la oss finne en løsningTa kontakt og la oss finne en løsning

La Figent hjelpe deg slik at du igjen får kontroll på din økonomi. Reduser dine månedlige gjeldskostnader samtidig som du blir kvitt gammel og dyr gjeld. Du fortjener det!

Dersom du ikke selv tar tak i problemet, skjer det heller ingenting. Det er aldri for sent å gjøre noe og det er viktig å ikke gi opp, selv om situasjonen med dyr gjeld, betalingsanmerkninger og kanskje til og med trusler om tvangssalg, er tyngende og demotiverende. Husk, etter endt refinansiering vil du bli slettet fra alle inkassobyråer og du blir igjen kredittverdig. Det er likevel du som må ta det første steget, så kontakt Figent og vi skal hjelpe deg med en refinansiering skreddersydd din privatøkonomi. Kostnadene per måned blir betydelig redusert og den tidligere gjelden på kredittkortene legges inn i boliglånet på gunstigst mulig måte.

Figent har lyst og ønsker å hjelpe. Kompetansen og nettverket har vi – så ta kontakt!

Ta kontakt og la oss finne en løsningTa kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.