Veien tilbake fra betalingsvansker

Veien tilbake fra betalingsvansker

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Har du betalingsvansker?

Er du kommet i betalingsvansker? Har du forsøkt og forsøkt, men ingenting nytter? Er du lei av å slite med betalingsproblemer?

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Vi kan hjelpe

Det kan være mange grunner til at du har havnet i en økonomisk krise, men vår jobb er ikke å spekulere i årsakene. Enten gjelden din er stor eller liten, vil våre rådgivere bistå med gode råd og hjelp til å få oversikt over din økonomiske situasjon.

Selv om du får avslag hos bankene, er mulighetene gode for at vi kan hjelpe deg dersom du kan stille med sikkerhet i egen bolig.

Ikke la inkassokravene øke ytterligere – ta kontakt med oss for en refinansiering i dag.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Figent kan hjelpe deg!

Uansett hvor lenge du har strevd, uansett hvor vanskelig din økonomiske situasjon er og uansett hvor mange banker du har forsøkt, har du nå muligheten til å få hjelp. Selv om du har fått avslag i andre banker og finansinstitusjoner er mulighetene gode for at vi kan hjelpe deg med å få orden på din økonomi.

La Figent bruke sin kompetanse og lange erfaring til å hjelpe deg med din refinansiering.

Figent kan gi deg en helt ny økonomisk hverdag. Vi snur økonomien fra minus til pluss. Når du har gitt opp forlengst, begynner vi arbeidet med å få deg ut av gjeldskrisen. Vi mener alle fortjener en ny sjanse. Og ikke minst du! Det er menneskelig å gjøre feilvurderinger, dumme kjøp, låneopptak vi aldri skulle ha gjort, men det er også din økonomiske rett å få bistand til å få økonomien tilbake på rett kjøl.

Ta kontakt og la oss finne en løsningFå hjelp

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

La Figent gjøre jobben for deg!

Figent har ikke som målsetning å bli størst eller landsdekkende med mange filialer. Vi er et lite selskap som er best på økonomiske løsninger tilpasset og skreddersydd den enkeltes privatøkonomi. Når vi klarer det, er vi fornøyd. Vi skal hjelpe privatpersoner ut av økonomiske problemer og gjeldskriser. Med dyktige og kompetente medarbeidere innen økonomi, juss, inkasso og gjeldsforhandling, har Figent det som trengs for å gi deg all den hjelpen du trenger for å bli kvitt dine betalingsproblemer. Våre økonomiske og juridiske rådgivere hjelper deg med å bli kvitt alle betalingsanmerkninger og inkassogjeld ved å finne den refinansieringen som passer akkurat deg og din privatøkonomi.

De ansatte i Figent har i snart 20 år hjulpet både privatpersoner og bedrifter ut av økonomisk uføre. Figent bistår kunder som sliter med alt fra mindre betalingsproblemer til store og kompliserte økonomiske saker med flere involverte. Hos Figent skal du som kunde være trygg på at saken er i de beste hender og at du får nettopp den hjelpen du trenger til dine betalingsproblemer. Din inkassogjeld skal slettes. Dine betalingsanmerkninger skal slettes. Ditt tvangssalg skal avlyses. Du skal få den refinansieringen som du så sårt trenger for å få et nytt og bedre liv.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ikke nøl, ta kontakt nå!

Om du venter utsetter du bare problemene.

Figent skal hjelpe, men vi må begynne så snart som mulig da inkassosalærer og forsinkelsesrenter øker for hver dag. Ring oss i dag og ikke stå og se på at din egen inkassogjeld øker og øker til en uhåndterlig masse. Ikke la posten stå uåpnet. Ta kontakt med oss og la oss sette i gang med din sak. Det er dette vi kan og som vi liker å arbeide med. Det viktig å komme i gang så hurtig som mulig, før gjelden blir for stor. La oss sammen finne en løsning på hvordan vi kan få orden på din økonomi.

Figent har dyktige rådgivere som bare venter på å hjelpe deg med dine betalingsproblemer. La oss forhandle med inkassoselskapene om din inkassogjeld. La oss refinansiere vekk dine betalingsanmerkninger og utleggsforretninger. La oss få slutt på lønnstrekket. La oss skaffe deg refinansieringen, for det er akkurat det du trenger. Først da er du kvitt dine betalingsproblemer.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.