Lei av kredittkort og forbruksgjeld?

Er du lei av kredittkort og forbruksgjeld som ødelegger den månedlige likviditeten din og tar bare så alt for mye av lønnen du får utbetalt? Samtidig føler du kanskje at regningene til kredittkortselskapene og forbrukslånsbankene blir betalt hver måned, men at den utestående lånesaldo nesten ikke blir redusert?

Lei av kredittkort og forbruksgjeld?

Vel, du er ikke alene, så kanskje tiden er moden for å ta et lite krafttak for å bli kvitt denne dyre gjelden? For dyr er den – det vet vi!

Dessverre ser vi i Figent at svært mange som får innvilget og utbetalt forbrukslån og kredittkort, aldri burde fått slike lån og kreditter i utgangspunktet. Det er lett å kaste seg på denne gjeldskarusellen, og det er lett å la seg friste, men for ofte er ikke bankene sitt ansvar bevist i slike tilfeller. I det følgende skal vi derfor gi deg noen tips for å bli kvitt denne gjelden, raskest mulig, og en gang for alle.

Ekstra jobb?

Første tips er å se om du har muligheter for å øke inntekten din, enten ved å arbeide overtid eller ved å ta deg en ekstrajobb. Dette kan være enklere å få til enn du faktisk tror. Kanskje må du bruke litt tid på å få denne ekstrajobben, og det vil – utvilsomt – være slitsomt i lengden å arbeide litt ekstra, men er du flink og benytter alle de ekstra inntektene til å nedbetale forbrukskredittene, vil du fort merke at dette hjelper veldig og at gjelden reduseres, måned for måned.

Utleie?

Kan du leie ut noe? Eier du bolig, hytte, båt el. som kan leies ut for noen skattefrie kroner i løpet av året? Dersom du går veldig aktivt inn, kan du vurdere å flytte inn hos foreldre, familie eller venner og kanskje leie ut hele boligen din for et år? Kanskje vil et slikt drastisk tiltak være en investering som sletter all forbruksgjeld du måtte ha – en gang for alle? Alternativt kan du vurdere å leie ut, eksempelvis et rom via Airbnb, som kan gi veldig gode inntekter, og kanskje til og med nye vennskap?

Salg?

Har du noe du kan selge? Bare ved å ta en titt på «Finn-Torget» ser du alle mulige rare og merkverdige gjenstander som er lagt ut for salg, så her kan det være mer penger å tjene enn du tror. Kan det være noen slalomski du ikke lenger bruker, en høytrykksspyler du kan selge (så låner du heller naboen sin) eller kanskje en gammel skinnjakke som kan innbringe noen kroner?

Kutt kostnadene.

Gå gjennom alt du bruker penger på. Kutt på unødvendige mat- og alkoholkostnader, transportkostnader, sjekk strøm-, telefon-, TV- og internettavtalene dine. Kan du skifte eller forhandle ned noen disse kostnadene?

Kombinasjonen av ovennevnte tips kan også være utslagsgivende for at du kan kvitte deg med all kredittkortgjeld og forbrukslån, en gang for alle. Prøv og kanskje blir du imponert selv over hva du får til?

Føler du derimot at dette blir vanskelig kan du vurdere å ta kontakt med oss i Figent. Vi har lang erfaring med å løse slike økonomiske utfordringer og bistå med refinansieringer. Ta kontakt med Figent på tlf. 93228783, eller e-post, post@figent.no.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Kredittkortgjeld
Kredittkortgjeld

Har du mange kredittkort? Bli kvitt gjelden en gang for alle.

Kredittkortgjeld
Gjeldskrise
Gjeldskrise

Sliter du med skattegjeld? Har du vært i dialog med kemneren eller skatteetaten uten hell?

Gjeldskrise
Bli kvitt inkassogjeld
Bli kvitt inkassogjeld

Får du brev fra inkassoselskap? Vi hjelper deg å bli kvitt inkassogjelden.

Bli kvitt inkassogjeld