Veien tilbake fra gjeldskrisen

Veien tilbake fra gjeldskrisen

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Få hjelp med gjeldskrisen

Opplever du mye stress knyttet til økonomien din? Selv om du kanskje har tatt noen dårlige valg på veien, fortjener du å få tilbake den bekymringsfrie hverdagen.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss hjelpe deg

De aller fleste av oss opplever perioder hvor økonomien ikke er på stell. Ofte ordner det seg raskt, men noen ganger kan det bli vanskelig å hente seg inn igjen. Økonomiske problemer er ofte forbundet med skyldfølelse og skam. Derfor kan det være fristende å lukke øynene for den voksende regningsbunken – til tross for at det bare gjør situasjonen verre.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Det finnes alltid en vei ut

Selv om det føles håpløst akkurat nå, er det ikke sikkert situasjonen er så ille som du tror. Våre dyktige rådgivere kan hjelpe deg slik at du får oversikt over hva du skylder og til hvem. En refinansiering tilpasset din økonomi kan gi deg kontrollen tilbake og få deg ut av gjeldskrisen – en gang for alle.


Ta kontakt og la oss finne en løsningFå hjelp - knapp tekst

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Kontakt Figent slik at vi kan vurdere din sak og finne den refinansieringen som passer deg, ditt budsjett og din privatøkonomi. For dette kan vi!

Selv om du føler at ingenting nytter, er det ikke nødvendigvis slik. Eier du bolig eller fast eiendom, eller har mulighet til å stille sikkerhet i dette, kan mulighetene for en refinansiering være gode. Ta kontakt med Figent slik at vi kan vurdere din inntekt, gjeld og sikkerhetsmuligheter, så finner vi kanskje en løsning selv om du synes situasjonen kan virke håpløs. Og hva har du egentlig å tape?

Figent har hjulpet mange mennesker til et nytt økonomisk liv, reddet boliger fra tvangssalg og familier fra økonomisk ruin. Vi trenger litt informasjon fra deg, vite hva du trenger hjelp til samt litt informasjon om din økonomiske situasjon. Dersom vi får oversendt din siste lønnsslipp, skattemeldingen og en verdivurdering av boligen din, har vi allerede mer enn nok til en god vurdering av saken din.

Ta kontakt og la oss finne en løsningTa kontakt

Figent hjelper deg med en refinansiering tilpasset din økonomi og ditt budsjett.

Det viktigste er likevel at du setter i gang prosessen nå. Om det er Figent eller andre du ønsker skal hjelpe deg videre, er irrelevant. Jo fortere du selv tar tak i problemene dine, dess raskere kan du få en refinansiering tilpasset akkurat din privatøkonomi. For hver dag du venter med å ta tak i dine økonomiske utfordringer øker saldoen på dine lån og kreditter. Forsinkelsesrentene tikker og inkassogebyrene øker gjeldsbyrden ytterligere, så ta kontakt nå og la Figent hjelpe nettopp deg.

Ta kontakt og la oss finne en løsningTa kontakt

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.