Veien tilbake fra kredittkortgjeld

Veien tilbake fra kredittkortgjeld

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Få hjelp til å refinansiere din kredittkortgjeld i dag!

Har du mange kredittkort? Har du høye månedskostnader som spiser stadig mer av husholdningsbudsjettet? Er det ikke på tide å gjøre noe med denne gjelden nå?

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Kredittkort kan fremstå som en rask og enkel løsning i øyeblikket, men det koster å bruke penger du ikke har. Kredittkort har ofte en svært høy rente og tilleggsgebyrer som gjør det vanskelig å holde orden på de egentlige kostnadene. Resultatet blir gjerne at du mister oversikten etter hvert som fakturaene samler seg opp.

En refinansiering vil redusere de månedlige kostnadene og gi deg en lavere rente. Ved å samle all gjeld til et nytt lån, vil du dessuten bli kvitt inkassosaker og anmerkninger.

Ta kontakt med oss for å få den bekymringsfrie hverdagen tilbake.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Få hjelp av Figent

La Figent hjelpe deg med en etterlengtet refinansiering.av din kredittkortgjeld, ellers forblir kortene et økonomisk mareritt og en hengemyr det føles umulig å komme seg ut av.

- Det var en gang en forbrukerøkonom som fortalte oss at veien til helvete er tapetisert med kredittkort. Sterke ord, men det er – dessverre - en god porsjon med sannhet i dette utsagnet.

Kredittkortgjeld er dyrt og koster unødvendig mye penger per måned grunnet en særdeles høy effektiv rente. Det er mange som føler at gjelden på disse kredittkortene aldri synker, og det er naturlig om du kun betaler det minimumsbeløpet kredittkortselskapene helst ser at du betaler.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Derfor, ta kontakt med Figent så vi kan hjelpe deg med en refinansiering snarest mulig.

Ikke fortsett å subsidiere disse kredittkortselskapene. Betal ned kredittkortgjelden din en gang for alle, for om du fortsetter å kun betale minimumsbeløpet per måned, blir du aldri ferdig med denne gjelden. Dette er en svært dyr gjeld som du snarest må bli kvitt. Den beste løsningen er en refinansiering og ikke gå i den farlige lånespiralen hvor et kort blir til to, to blir til fire og vips, må du betale høye renter på dyr kredittkortgjeld.

Dersom du i tillegg har noen forbrukslån, kan de økonomiske problemene virkelig begynne å tårne seg opp. Kanskje var tanken bak det første kredittkortet god? Du skulle bare betale ut noen regninger, eller ordne en innbetaling til sommerferien, men etter hvert så skjedde noe som gjorde at dette virkelig ballet på seg og gjelden økte og økte og økte?

Det kan være lett der og da å refinansiere gammel gjeld med et kredittkort, eller forbrukslån, men vi vet alle at det ikke er den beste løsningen i lengden. Problemet bare øker for hver måned og det kreves en aktiv handling fra din side for å løse dette. Skal du si farvel til denne dyre gjelden som gjør livet surt for deg, ta kontakt med Figent, slik at vi kan hjelpe deg videre.

Det er utrolig viktig å ta tak i disse problemene snarest og søke profesjonell hjelp. Klarer du dette selv, er det flott, trenger du hjelp, kontakter du Figent, men ikke vent. For hver dag du venter øker rentene, kredittkortgjelden og problemene tårner seg opp. Jo lenger tid dette tar, dyrere blir dette for deg. Stopp disse dyre månedlige nedbetalingene og gjør noe med problemet ditt i dag! Bli kvitt all gamme gjeld! Løsningen er bare en telefon eller mail unna.

Ta kontakt med Figent for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe nettopp deg med i din situasjon. Vi skal finne den beste løsningen for deg på all din dyre kredittkortgjeld. Din historie og årsak til at nettopp du fikk økonomiske problemer er din sak. Vi skal ikke blande oss opp i dette eller være noen moralsk vokter over dine handlinger og tidligere beslutninger. Vi gjør alle feil og tar dumme valg, uten unntak, og det spiller jo ingen rolle, det viktigste er å søke hjelp så snart som mulig, slik at du kan få den refinansieringen du trenger.

Ved en refinansiering av din kredittkortgjeld, og eventuelt dine forbrukslån, vil kostnaden per måned bli kraftig redusert. Dette er løsningen på dine økonomiske problemer. Du vil få en lavere rente, samle all gammel gjeld til en ny og gunstig finansieringspakke, samtidig som vi hjelper deg å bli kvitt alle dine inkassosaker, lønnstrekk, betalingsanmerkninger, utleggsforretninger og stadige brev fra namsmannen. Er det ikke nettopp dette du ønsker?

Ta kontakt og la oss finne en løsning

La Figent hjelpe deg slik at du igjen får kontroll på din økonomi.

Reduser dine månedlige gjeldskostnader samtidig som du blir kvitt gammel og dyr gjeld. Du fortjener det!

Dersom du ikke selv tar tak i problemet, skjer det heller ingenting. Det er aldri for sent å gjøre noe og det er viktig å ikke gi opp, selv om situasjonen med dyr gjeld, betalingsanmerkninger og kanskje til og med trusler om tvangssalg, er tyngende og demotiverende. Husk, etter endt refinansiering vil du bli slettet fra alle inkassobyråer og du blir igjen kredittverdig. Det er likevel du som må ta det første steget, så kontakt Figent og vi skal hjelpe deg med en refinansiering skreddersydd din privatøkonomi. Kostnadene per måned blir betydelig redusert og den tidligere gjelden på kredittkortene legges inn i boliglånet på gunstigst mulig måte.

Figent har lyst og ønsker å hjelpe. Kompetansen og nettverket har vi – så ta kontakt!

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.