Begjæring om tvangssalg? La oss finne en løsning

Selv om det kan virke som at alt håp er ute, er det fortsatt mulig å stoppe prosessen og unngå et tvangssalg av boligen.

Begjæring om tvangssalg? La oss finne en løsning

Sliter du med høye forbrukslån, dyr kredittgjeld og en voksende regningsbunke? Store gjeldsproblemer kan være både krevende og vanskelig å stå i alene. Terskelen for å ta kontakt med kreditorene blir stadig høyere, samtidig som gjelden fortsetter å øke.

Ved å ignorere kravene over tid og dermed unngå å betjene gjelden, kan det til slutt ende med en begjæring om tvangssalg. Dette er både et inngripende og alvorlig skritt, men oppleves også svært personlig for dem det gjelder – særlig dersom det er snakk om egen bolig.

Hvordan kan Figent hjelpe?

Frykten for å miste hjem, hytte eller bil kan bidra til at situasjonen blir ekstra overveldende og vanskelig å håndtere. Ved å be om hjelp fra Figent, kan vi ta de ubehagelige telefonsamtalene og holde dialogen med namsmannen og inkassoselskapene for deg.

Vi har lang erfaring med saker som går til tvangssalg. Selv om det kan se mørkt ut akkurat nå, er mulighetene gode for at vi kan hjelpe deg videre dersom du kan stille med sikkerhet i egen bolig.

Hos oss får du din egen dedikerte rådgiver som finner den finansieringsløsningen som passer deg, ditt budsjett og din økonomi best. Uansett hva som er årsaken til dine problemer, vil vi jobbe hardt for å skaffe deg refinansieringen som kan få orden på økonomien.

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning – sammen!

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Tvangssalg
Tvangssalg

Figent kan bistå deg med refinansiering slik at du unngår tvangssalg.

Tvangssalg
Namsmannen
Namsmannen

Figent bistår med refinansiering av din gjeld til namsmannen.

Namsmannen