Veien tilbake fra gjeld med namsmannen

Veien tilbake fra gjeld med namsmannen

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Fått brev fra namsmannen/namsfogden?

Selv med trusler om innbetalinger, lønnstrekk og tvangssalg, er det mulig å finne en vei ut av problemene. Figent bistår med refinansiering av din gjeld til namsmannen også kalt namsfogden. Først da kan du få slettet dine betalingsanmerkninger, inkassosaker og utleggsforretninger.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Et brev fra namsmannen kan virke skremmende, men det trenger ikke å bety at løpet er kjørt. Dersom du skylder penger og ikke har mulighet til å gjøre opp for deg på egenhånd, kan namsmannen tvangsinndrive kravet eller gjennomføre tvangssalg. Ofte dreier det seg om misligholdte lån og inkassosaker som har gått for langt.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Vi dømmer aldri

Økonomiske problemer er mer ofte mer utbredt enn du tror. Uansett hva som er årsaken til dine økonomiske vanskeligheter, er vi her for å gi råd og hjelpe. Selv om det er både ubehagelig og krevende å snakke om, er det viktig å ta tak i de økonomiske problemene og be om hjelp.

I en årrekke har våre dyktige og kompetente rådgivere arbeidet med refinansiering av misligholdte lån og refinansiering til deg som har inkasso, betalingsanmerkninger, lønnstrekk og utleggsforretninger. Figent kan forhandle frem den best tilgjengelige nedbetalingsavtalen med dine kreditorer og inkassobyråer. Er du ikke i stand til å gjøre opp for deg? Det spiller ingen rolle for oss hvorfor eller hvordan din privatøkonomi er blitt slik den er blitt. Vi er her for å hjelpe deg – uansett årsak! Ta kontakt med oss og vi kan påbegynne din refinansiering umiddelbart. Ikke la inkassogjelden øke eller namsmannen sende deg stadig nye brev og purringer. Ikke la det komme flere utleggsforretninger på boligen og lønnstrekk på inntekten din. Stopp dette nå – ta kontakt!

  • Figent refinansierer deg og samler alle dine forbrukslån, kredittkort, inkassosaker og gjeld til namsmannen til et nytt lån. Akkurat det du ønsker – og trenger.
Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Ikke betalt faktura?

Dersom du ikke betaler dine fakturaer ved forfall, misligholder du dine betalingsforpliktelser. Dette kan skje oss alle, av ulike årsaker. Dine lån blir ikke sagt opp av banken i en så tidlig fase, men dersom du fortsetter å ikke betale dine lån ved forfall, mister banken fort tålmodigheten og oversender saken til et inkassobyrå. Da begynner utfordringene. Dette medfører ikke umiddelbart at dine lån sies opp, men nå kan det gå fort. Inkassoselskapene legger på sine salærer, beregner forsinkelsesrenter og gjør det de kan for å drive inn gjelden for sin oppdragsgiver, din kreditor. I utgangspunktet er du nå alene mot inkassoselskapet og Figent vet at dette kan være en vanskelig og tøff tid. Nå er det lett å miste motet.

Derfor, la Figent ta kampen. Dette kan vi!

Dersom inkassoselskapene ikke finner en – for de – akseptabel nedbetalingsavtale med deg som skyldner, vil de sende saken videre til namsmannen. Namsmannen vil så vurdere lønnstrekk og eventuelt tinglyse en såkalt utleggsforretning i din bolig. En utleggsforretning er et tvangspant i boligen som skal sikre kreditors krav og at inkassoselskapet får dekket inn sine kostnader og fortjeneste. Dersom inkassoselskapet og banken, hvor du har dine lån, likevel ikke er fornøyd, vil de etter hvert kreve tvangssalg av dine formuesgoder. Dette betyr som regel i praksis at de vil tvangsselge din bil og/eller bolig.

Derfor er det svært viktig at du tar tak i dine betalingsproblemer på et så tidlig tidspunkt som overhodet mulig. Ikke la inkassogjelden og sakene til namsmannen øke i omfang. Gjør noe med problemet i dag, ikke vent til i morgen. Det blir ikke bedre da, snarere tvert i mot. Inkassogjelden øker og inkassobyråene og namsmannen mister tålmodigheten med deg. De slutter å tro på deg og blir stadig tøffere i kampen om å kreve inn pengene. Dette har du kanskje opplevd og Figent vet at det ikke er lett å forklare din situasjon til stadige nye saksbehandlere og be om betalingsutsettelse etter betalingsutsettelse. Derfor, la Figent gjøre jobben. Dette kan vi, for dette gjør vi hver dag.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Usikker på hva du må gjøre?

Ta kontakt i dag og la oss hjelpe deg med en refinansiering.

Få namsmannen på avstand. Ta kontroll over inkassogjelden. La oss sammen komme i dialog med dine kreditorer og inkassobyråer i dag. La oss sammen gjenreise din privatøkonomi og bli kvitt dine betalingsproblemer en gang for alle. La Figent, sammen med deg, ta en gjennomgang av din situasjon slik at vi snarest kan redde din privatøkonomi. Ikke vent til i morgen. Vi sier ikke at det da er for sent, selv om det kan være det i enkelte tilfeller, men husk, inkassosakene øker i omfang sammen med salærer og forsinkelsesrenter.

Figent har lang erfaring i å håndtere både enkle og komplekse kundeforhold. Ingen sak er for vanskelig eller enkel. Vi forstår våre kunder og skal sammen med deg finne den riktige løsningen for din privatøkonomi. Alle saker er forskjellige. Alle våre kunder har sin særskilte grunn for at nettopp de kom i denne ulykksalige situasjonen, så la oss hjelpe deg. Nå!

Ta kontakt og du får straks tildelt din personlige rådgiver som blir ansvarlig for din sak. Våre rådgivere er ikke unge, uerfarne personer, men mennesker med livserfaring som vet hvor lett det er å komme i et økonomisk uføre. Samtidig vet våre rådgivere hvordan de skal hjelpe nettopp deg ut av dine betalingsproblemer.

Si farvel til dagens økonomiske vanføre og skaff den en refinansiering.

Selv om du har fått brev fra namsmannen med trusler om lønnstrekk og tvangssalg av bolig, er det fortsatt mulig å hjelpe. Det er ikke for sent! Figent kan bistå deg, derfor, ta kontakt nå slik at du gir oss muligheten til å hjelpe nettopp deg. Selv om du tror det, så er ikke alt håp ute. Selv om du har misligholdte lån, inkassogjeld og et utall brev fra namsmannen, er hjelpen nærmere enn du tror. Ta kontakt med oss for å se på muligheten for en refinansiering.

Sammen kan vi finne en finansieringsløsning som gjør at du i fremtiden skal leve godt med din økonomi, og ikke minst, sove trygt i din egen bolig.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.