Veien tilbake fra tvangssalget

Veien tilbake fra tvangssalget

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Har du fått brev om tvangssalg?

Figent kan bistå deg med en refinansiering slik at du får slettet dine betalingsanmerkninger, inkassosaker, utleggsforretninger og ikke minst, unngår tvangssalg av din bolig.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Har du mistet oversikt over økonomien din? Dyre forbrukslån, høy kredittgjeld og inkassokrav kan gjøre situasjonen vanskelig og uhåndterbar. Når du i tillegg står i fare for å miste hjem eller hytte, er det lett å miste motet. Begjæring om tvangssalg er et alvorlig skritt som krever handling.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

La oss finne en vei ut for deg

Vi har lang erfaring med slike saker. Våre dyktige rådgivere kan ta de ubehagelige telefonsamtalene og holde kontakten med kreditorene for deg. En refinansiering av gjelden din kan være det som skal til for at du kommer ut av en vanskelig situasjon og får orden på økonomien igjen.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Figent har lang erfaring i å arbeide frem refinansieringer av alle typer misligholdte lån som er gått til inkasso og hvor inkassobyrået truer med tvangssalg. Det betyr ingenting for oss hvorfor du har kommet opp i disse økonomiske problemene da Figent er her for å hjelpe deg, uansett årsak. Ta kontakt i dag og vi kan påbegynne din refinansiering nå og få avlyst tvangssalget.

Tvangssalg er en svært alvorlig og inngripende inkassometode, som du bør forsøke å unngå for enhver pris. Du får brev med trusler om tvangssalg fra inkassobyrået dersom du har hatt misligholdt gjeld som ikke er betjent over tid. Det er mest vanlig med tvangssalg av bolig, bil, hytte og båt. For de aller fleste føles det nok verst, og mest personlige, om det er din bolig, hvor du og din familie bor og lever, som plutselig er blitt gjenstand for et mulig tvangssalg.

- La Figent hjelpe deg med en snarlig refinansiering, slik at du unngår tvangssalg av din bolig. Ta kontakt i dag for en prat.

Selv om du har fått brev med trussel om tvangssalg av din bolig, så husk at dette ikke betyr at alt håp er ute. Ofte viser det seg at vi har mer tid enn våre kunder tror. Et inkassobyrå må følge en rekke lover og regler før en eventuell medhjelper, dvs. advokat eller eiendomsmegler, får i oppdrag å selge din bolig. Fra du har misligholdt et krav, regning eller lån, må kreditor sende purringer og inkassovarsel, før det etter en stund iverksettes rettslige skritt, forliksklage og/eller en utleggsbegjæring sendes deg. I hele prosessen blir du som skyldner oppmuntret til å ta kontakt slik at dere kan inngå en dialog, og om mulig finne en løsning sammen. Dette krever imidlertid at du betaler hele eller deler av beløpet du skylder til inkassobyrået. Til slutten vil saken ende i enten forliksrådet eller hos namsmannen som eventuelt tar utleggspant i eksempelvis boligen din. Deretter kan inkassobyrået bestemme at de ønsker boligen din tvangssolgt.

- La Figent overta saken! Vi tar de ubehagelig samtalene og dialogen med inkassobyråene, namsmannen og medhjelper. Figent hjelper deg med en refinansiering slik at du unngår tvangssalg - og vi har hjulpet mange.

Som du ser har et inkassobyrå et betydelig stykke arbeid å gjøre før det kan resultere i at din bolig blir tvangssolgt. Det kan også være greit å vite at om en bolig – mot formodning – skulle bli tvangssolgt, så er den personen som er tildelt salgsoppdraget pliktig til å gjøre sitt ytterste for at boligen blir solgt til markedspris. Det skal ikke lenger være slik at en bolig som tvangsselges, omsettes til spottpris. Når det er sagt har Figent – dessverre – opplevd en rekke tilfeller hvor skyldneren går på et betydelig økonomisk tap nettopp fordi boligen er blitt tvangssolgt. Derfor er det, etter vår mening, viktig at du gjør det du kan for å unngå at det nettopp er din bolig som blir tvangssolgt.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Trenger du hjelp med refinansiering?

Ta kontakt i dag og la Figent hjelpe deg med en refinansiering.

Figent forstår at det er lett å miste motet og gi opp når du får trusler om tvangssalg. Du føler kanskje at du har forsøkt alle muligheter og ingen banker eller finansinstitusjoner lenger har tro på deg eller vil hjelpe deg? Kanskje har du til og med spurt familie og venner om hjelp? Du er ikke alene. Selv om du lever med en trussel om tvangssalg, er det fortsatt ikke for sent å søke hjelp. La Figent ta dialogen med namsmannen, inkassoselskapet og medhjelperen som prøver å selge boligen din. Dette har vi gjort før. Vi har mange års erfaring i bransjen og vi kan de lover og regler som bestemmer din videre skjebne i tvangssalg sakene. Figent gir seg aldri så lenge vi ser muligheten til å finne en løsning som kan hjelpe deg. Ofte kan disse sakene ta litt tid, men muligens klarer vi til og med å nedforhandle gjelden din også, men viktigst av alt, kanskje skaffer vi deg den refinansieringen som redder boligen din fra tvangssalg? Og det er jo det viktigste, og det som haster mest.

En refinansiering hjelper deg ikke bare med å avverge et tvangssalg, vi forsøker samtidig å refinansiere alle dine inkassosaker og betalingsanmerkninger til et nytt lån. Din økonomi blir snudd fra minus til pluss og du får igjen kontroll over livet ditt. Figent er din økonomiske rådgiver gjennom hele denne prosessen og du kan stole på at vi ikke gir oss før alle dine betalingsproblemer er løst.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.