Det finnes flere enn du tror som har det økonimsk verre

Du er kanskje en av dem som sliter med inkassogjeld? Kanskje får du støtt og stadige brev fra namsmannen? Er det riktig ille har du også kanskje fått lønnstrekk og trusler om tvangssalg av boligen?

Det finnes flere enn du tror som har det økonimsk verre

Det er klart at dette er deprimerende og demotiverende. Det er kanskje ingen trøst, men det er mange som har det tøft økonomisk i Norge i dag, selv om staten Norge soper inn penger som aldri før, oljefondet vårt vokser og dine venner og bekjente på Facebook drar på stadig nye feriereiser til eksotiske steder.

Kanskje det likevel en liten grunn til å puste rolig og tenke at det er tross alt bare er penger? Det er ikke liv eller død, og det er tross alt noen som har det verre enn deg. Ja, visste du ikke det?

Alle husker kanskje Nokas-ranet mandag 5. april 2004 i Stavanger? Nokas, som var forsikret hos If Skadeforsikring, mottok et beløp fra If tilsvarende ransutbyttet. If har derfor et betydelig pengekrav mot ranerne, som utgjør 36 millioner, pluss renter for manglende betaling. I høyesterettsdommen fra 2007 ble tolv menn domfelt i saken og pålagt et solidarisk ansvar for å tilbakebetale det beløpet de stjal. Dette betyr at hver og en av ranerne kan kreves for hele summen, samt renter, noe som også skjer.

Hvert kvartal mottar alle domfelte fra Nokas-ranet hver sin giroblankett fra Lindorff med krav om betaling av hele summen fra Nokas-ranet. Ja, hele summen, med tillegg av renter og inkassosalærer. Figent har beregnet denne summen til i dag å utgjøre ca. 50 millioner. Hvert kvartal får altså hver av de domfelte en giro med dette beløpet dumpende ned i postkassen sin.

Og en siste kommentar. Vet du hvilken betalingsfrist Lindorff tilbyr ranerne? 14 dager. 14 dager på å betale ca. 50 millioner.

Ja, så det finnes virkelig noen som har det verre enn deg.

Har du spørsmål knyttet til din økonomi? Lurer du på om vi eventuelt kan hjelpe deg med å bli kvitt din inkassogjeld? Ta kontakt med oss i Figent. Vi har dyktige og erfarne rådgivere som du kan prate med helt uforpliktende. Du når oss på tlf. 93 22 87 83.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
Privatøkonomi
Privatøkonomi

Er du lei av å slite i motbakke? Vi hjelper deg tilbake til toppen.

Privatøkonomi
Ubetalte regninger
Ubetalte regninger

Føler du at den økonomiske situasjonen er håpløs? Har du sluttet å åpne posten?

Ubetalte regninger