Veien tilbake fra ubetalte regninger

Veien tilbake fra ubetalte regninger

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Få hjelp med ubetalte regninger og betalingsproblemer av våre erfarne rådgivere

Føler du at den økonomiske situasjonen er håpløs? Har du sluttet å åpne posten? De ubetalte regningene blir fort mange og betalingsproblemene vokser i et skremmende tempo.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Når regningene samler seg opp er det lett å miste oversikt over egen økonomi. Kanskje gruer du deg til å sjekke postkassen? Selv om fakturaene forblir uåpnet, forsvinner de ikke. I stedet ender du opp med store ubetalte krav og en gjeld som blir vanskelig å håndtere alene. Jo tidligere du oppsøker hjelp, jo lettere er det å hjelpe deg.

Mulighetene er gode

Det viktigste du kan gjøre for deg selv og økonomien din, er å ta tak i problemene. Våre rådgivere har lang erfaring i å få oversikt over en komplisert privatøkonomi. En refinansiering kan være en god løsning for å få tilbake kontrollen og nattesøvnen. Selv om det ser mørkt ut akkurat nå, er mulighetene gode for at vi kan hjelpe deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Vi forstår

Figent forstår at dette er vanskelig og ofte er det ingen hjelp å få. I posten kommer bare ubehagelige regninger, nye fakturaer, purringer, inkassovarsler og om sakene er kommet så langt, brev fra namsmannen med varsel om tvangssalg og lønnstrekk.

Ikke gi opp

Likevel er det viktig å ikke gi opp. Da kommer du ingen vei. Det er alltid en vei ut av uføret, men først må du innse realitetene og ta tak. Skaff deg først en oversikt over kreditorene. Ring alle inkassobyråene og begynn med å skrive ned alt og alle du skylder penger. Prøv gjerne å forhandle på kravene, men husk, ikke lov penger du ennå ikke har. Etterhvert bør du så få en god oversikt på alt du skylder. Lag deretter en oversikt over dine, eller husholdningens, inntekter. Få med alt; arbeidsinntekter, bijobber, trygd, barnebidrag, leieinntekter osv. Deretter sjekker du med en eiendomsmegler hva boligen din eventuelt kan bli solgt for; be om en verdivurdering. Når du så har gjort alt dette, har du et svært godt utgangspunkt når du skal søke hjelp. Vær tålmodig, da denne prosessen kan ta litt tid, men den er verdt det. Deretter tar du kontakt med oss i Figent, slik at vi sammen har et meget godt grunnlag for å vurdere hvilken hjelp vi kan tilby deg. Det viktigste i disse situasjonene er å få på plass en eller annen form for refinansiering, snarest mulig, og har du gjort deg umaken med ovennevnte arbeid, skal Figent vurdere hvordan vi kan hjelpe deg.

Slik kan altså ubetalte regninger og betalingsproblemer gå fra et problem til en løsning. Og skulle du ikke orke å sette i gang denne prosessen selv, da hjelper vi deg og gjør det sammen. Det er alltid lettere når vi samarbeider. Ta kontakt med Figent og la oss hjelpe deg med igjen å få orden på økonomien og deretter skaffe deg den refinansieringen du trenger - for da er saken løst. Det høres enkelt ut, men det er naturligvis nok en del tid og ressurser som må legges ned i alle slike saker før vi er i mål med en refinansiering. Derfor er det viktig at du snarest tar kontakt slik at Figent kan vurdere nettopp din sak og komme med et forslag til refinansieringsløsning.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Kontakt Figent i dag og vi kan kjapt gi deg en tilbakemelding på hva vi kan hjelpe deg med.

Selv om du finner din egen sak fullstendig håpløs og uten muligheter, er det ikke sikkert at dette er tilfellet når vi setter oss ned og vurderer økonomien din. Forsøk selv å skaffe deg en oversikt over dine gjeldsposter, inntekter og den sikkerheten du har mulighet til å stille. Selv om du har forsøkt andre banker og selskaper og likevel fått avslag, betyr ikke dette at det samme skjer når du tar kontakt med Figent. Dette vet vi positivt da vi har hjulpet mange mennesker i økonomisk nød, selv om de har fått avslag i en rekke andre banker og finansinstitusjoner.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ring eller send Figent en mail.

Forklar oss situasjonen og vi kan hurtig gi deg en tilbakemelding på om vi kan hjelpe eller ikke. Og hva har du egentlig å tape?

Ta tak i betalingsproblemene dine og si farvel til gjeldskrise, utbetalte regninger, lønnstrekk og betalingsanmerkninger. Kontakt Figent i dag og la oss skaffe deg en refinansiering. Det er dette vi kan!

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.