Veien tilbake fra skattegjeld

Veien tilbake fra skattegjeld

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Skylder du skatt?

En voksende skattegjeld kan være vanskelig å håndtere på egenhånd. Våre jurister har lang erfaring med å forhandle og få i stand gode avtaler som reduserer kravet.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Skattesaker er ofte kompliserte. Det er mange ulike vurderinger som må tas og hvert enkelt tilfelle er unikt. Skatteetaten er gjerne strenge i sine vurderinger, samtidig som behandlingstiden er lang. Dette kan naturligvis bidra til enda mer usikkerhet og bekymring rundt situasjonen.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Slik kan vi hjelpe

For å få bukt med skattegjeld, er det først og fremst viktig å søke hjelp. Sammen med våre jurister, kan vi ta en gjennomgang av din sak, og se på hvilke muligheter som finnes for deg. Vi har tidligere oppnådd betydelig reduksjon av skattegjeld, og i enkelte tilfeller har skattekravet blitt bortimot slettet.

La oss undersøke om du har krav på gjeldsreduksjon.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Figent kan hjelpe deg

Våre rådgivere har lang og god erfaring med å forhandle skattegjeld. Det betyr ikke at alle skattekrav lar seg forhandle da dette blir nøye vurdert av skatteetaten i det enkelte tilfelle. Skatteloven gir deg muligheten til ettergivelse – helt eller delvis – ved eksempelvis særlig alvorlig sykdom. Listen legges i slike tilfeller høyt av skatteetaten, men som særlig alvorlig sykdom godtas bl.a. alkoholisme og psykiske lidelser.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

La Figents jurister vurdere dine muligheter for skattereduksjon.

Vi ser også at andre forhold knyttet til den enkeltes situasjon kan gi grunnlag for reduksjon av skattegjelden; som alderdom, langtids arbeidsledighet eller om du er, eller har vært, i en form for rehabiliteringssituasjon. Et skattekrav må samtidig vurderes opp mot dine øvrige gjeldsforpliktelser da en reduksjon ikke vil bli godtatt om dine øvrige kreditorer skulle få økt dekning.

Det er mange og kompliserte vurderinger i slike skattesaker, men ta kontakt med Figent nå og vi kan sammen ta en gjennomgang av din sak og vurdere dine muligheter. Figent har i mange tilfeller oppnådd betydelige skattereduksjoner og i enkelte tilfeller er skattekravet blitt bortimot slettet. Merk imidlertid at skatteetaten er strenge i sine vurderinger og at man må påregne noe behandlingstid. Uansett, hva har du egentlig å tape?

Ikke la skattekravet tynge deg lenger. La noen andre overta stafettpinnen og hjelpe deg videre i dette byråkratiet. Kanskje har nettopp du krav på en gjeldsreduksjon?

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.