Veien tilbake fra luksusfellen

Veien tilbake fra luksusfellen

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Har du havnet i luksusfellen?

Stadig flere velger å finansiere dyre innkjøp og luksuriøse ferier ved hjelp av forbrukslån og kredittkort. Problemene oppstår først når du ikke makter å betale tilbake det du skylder.

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

La oss finne en løsning

Å bruke penger man ikke har er sjelden en god idé. Samtidig er det lett å bli påvirket av gode tilbud, gunstige rabatter og kupp. Innimellom kan fristelsen bli for stor, og du velger å betale med et kredittkort. Etter en stund dukker betalingspåminnelser og inkassovarslene opp. Klarer du ikke å håndtere dette, er det nå du bør reagere og søke hjelp.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

Slik kan vi hjelpe

Det er menneskelig å feile. Vi er ikke her for å rette pekefinger mot noen, men for å hjelpe. Har du ikke lenger oversikt over egen økonomi, inkassosaker eller ubetalte fakturaer, kan våre rådgivere bistå deg. Sammen finner vi den finansieringsløsningen som passer for deg og din situasjon.

- Uansett årsak til at du tok opp disse forbrukslånene og kredittkortene – Figent kan hjelpe, men da må du ta kontakt med oss nå.

Figent vet at det er lett å gå seg vill i jungelen av alle forbrukslån og kredittkort som kastes etter deg. Reklamen er overalt og noen svake øyeblikk kan lett medføre betydelige økonomiske problemer i fremtiden. Det ene lånet tar det andre og det er lett å benytte kredittkortet for ikke å komme for mye på etterskudd med betalingsforpliktelsene på forbrukslånet. Betalingsproblemene oppstår når dette gjentar seg. En løsning som fungerte den ene måneden benyttes også neste måned og resultatet er at forbruksgjeld og kredittkort stadig øker i omgang.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

Hvordan er situasjonen din nå?

Om du har brukt forbrukslånene eller kredittkortene dine på oppussing, møbler, ferier eller sportsutstyr – er likegyldig for oss. Ta tak i dine gjeldsproblemer nå og kontakt Figent for en refinansiering. La oss sammen diskutere saken din og finne en løsning spesialtilpasset din privatøkonomi. Det er dette vi kan. Selv om du har søkt refinansiering hos andre banker og finansinstitusjoner og fått avslag, kan vi kanskje likevel hjelpe. Husk, nå har du mulighet til å få orden på økonomien din, så grip denne muligheten og ta kontakt.

La Figent hjelpe deg til å få en helt ny økonomisk hverdag. Uansett årsak til dine betalingsproblemer fortjener du dette. Figent er av den oppfatning at alle fortjener en ny sjanse – en ny start. Og ikke minst du.

Lang erfaring med disse type saker

Våre kompetente rådgivere har lang erfaring med å hjelpe mennesker som har havnet i et økonomisk uføre, så la oss få muligheten til å hjelpe deg. Ikke vent for lenge med å be om hjelp. Da blir det bare dyrere for deg. Få et nytt og bedre liv nå – i dag!

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.