Veien tilbake fra dyre forbrukslån

Veien tilbake fra dyre forbrukslån

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Få hjelp med refinansiering av dyre forbrukslån

Har du dyre forbrukslån? Mange kredittkort? Føler du at du bare betaler renter og renter og atter renter? Føler du at forbrukslånene dine aldri blir mindre, men at de snarere vokser og vokser?

Få hjelp nå

Fortell oss kort om din situasjon, så kontakter vi deg og finner en løsning.

Begynn på nytt

En refinansiering gjennom oss:

  • Betaler ut all din gamle gjeld.
  • Fjerner inkassosaker, smålån og betalingsanmerkninger
  • Sletter deg fra alle inkassoregistre
  • Gjør at du blir kredittverdig

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.

La Figent hjelpe deg med en refinansiering!

Å refinansiere alle dine forbrukslån og kredittkort er den beste - og eneste - måten å få ned dine månedlige utgifter på. Føler du at lånekostnadene spiser stadig mer av inntekten din, har du mest sannsynlig rett. Forbrukslån og kredittkortgjeld har ofte skyhøyere renter, hvor den effektive renten blir enda høyere og det er derfor svært viktig å få disse refinansiert så raskt som mulig. En refinansiering vil samle alle dine forbrukslån og kredittkort. Dette kan fort bli veldig gunstig for deg som sliter med å betale alle avdragene hver måned. Kanskje må du ta nye forbrukslån, eller øke rammen på kredittkortet for å klare dine månedlige låneforpliktelser? Du vet at dette ikke er en god løsning, kun en nødløsning der og da, men når dette gjentar seg, måned etter måned, da er det på tide og søke profesjonell hjelp.

Figent hjelper deg ikke bare om du har mange og dyre forbrukslån og kredittkortgjeld, vi kan også bistå med kreditorforhandlinger. Vårt mål er å bruke all vår fagkompetanse og årelange erfaring til at du skal få de gjeldsreduksjoner du har krav på og slik den beste refinansiering for din privatøkonomi.

La Figent hjelpe deg slik at du kun får en kreditor å forholde deg til. Dette gir deg en god økonomisk oversikt og du vil igjen få kontroll på din privatøkonomi.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt direkte med en av oss i Figent, så hjelper vi deg.

Gabriela
Margrethe
Sturla
Une

Vi er tilgjegnelig i hverdager fra 08:00-22:00. Du når oss på 93 22 87 83.

La Figent hjelpe deg å bli kredittverdig. Du fortjener det!

Vi vet at det er mange fristelser og lett å låne for å kjøpe litt her og der. Kanskje tar du noe på avbetaling? Kanskje øker du rammen på forbrukslånet, eller rett og slett søker et nytt lån? Men du vet at denne løsningen ikke er økonomisk bærekraftig. På et tidspunkt må denne trenden snu. Dyre smålån svir når de skal betales tilbake. Forbruksgjeld og kredittkort forsvinner ikke av seg selv - dessverre. Midt opp i jungelen med all reklame for forbrukslån og kredittkort er det lett å søke på et lite lån. Eller et lite kort. Et lån blir to. To kan bli tre, og ja, du som mange andre vet hvor det kan bære. Det er lett å gå seg vill i denne lånejungelen og havne i et økonomisk uføre, fortere enn du aner. Når du først har fått en betalingsanmerkning, uansett størrelse, da er du økonomisk svartelistet. Ingen vanlig bank vil tilby deg refinansiering. Du er blitt en dårlig betaler. Du er definert som en person med dårlig økonomi og erklært uønsket fra de ordinære bankene, men Figent kan hjelpe.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Ta kontakt nå!

Ikke la problemene og gjelden vokse til nye høyder.

Sier bankene nei, ta kontakt med Figent og vi hjelper deg ut av betalingsproblemene. Vi sletter inkassogjelden og alle betalingsanmerkninger. Utleggsforretningene avlyses og du kan etter hvert leve et normalt økonomisk liv. Et liv du fortjener like mye som alle andre.

Bli kvitt din forbruksgjeld og alle kredittkort – en gang for alle! Få tilbake den gode oversikten du en gang hadde over din egen økonomi. Husk bare en ting; det er du selv som må ta det første skrittet for å få hjelp med økonomien din. Ta kontakt slik at vi kan få muligheten til å hjelpe nettopp deg.

Ta kontakt og la oss finne en løsning

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.