Figent blir stolt samarbeidspartner til Familiestøtte

– Vi er glade for å kunne bidra, sier daglig leder. Det er viktig å gi tilbake til samfunnet og brukekompetansen vår til å hjelpe. Derfor er vi nå stolte samarbeidspartnere av Familiestøtten, sier Sturla Bull Olsen, daglig leder i Figent.

Figent blir stolt samarbeidspartner til Familiestøtte

Familiestøtten er en frivillig organisasjon som hjelper vanskeligstilte barnefamilier i Bergensområde. Organisasjonen har over 80 frivillige som hjelper barnefamilier med matleveringer, klær til barn og voksne, samt økonomisk rådgiving.

Stadig flere barnefamilier kontakter Familiestøtten for hjelp. Det er «vanlige» nordmenn som ikke har penger til mat, klær eller til å betale regningene sine. Dette er en trend Figent også opplever.

-Arbeidet Familiestøtten gjør står for mye av de samme verdiene vi også er opptatt av, spesielt fordi vanskelig økonomi også påvirker barna som lever i disse familiene. En tung start på livet, er ikke bra for noen. Derfor ønsker vi å hjelpe Familiestøtten med gjeldsrådgiving og til å finne gode løsninger for de som trenger hjelp, forklarer Sturla.

-Alle som jobber hos oss har selv hatt utfordrende perioder i livet sitt. Vi har derfor stor forståelse for situasjonen menneskene står i og strekker oss langt for å hjelpe, forteller han.

Skriv litt om din situasjon så kontakter vi deg.

*All refinansiering krever pant i fast eiendom
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt – vennligst prøv igjen.
En illustrasjon av en mann som arbeider med kundeservice via telefon.

Ønsker du bistand fra oss?

En illustrasjon av en mann som arbeider på en laptop.
No items found.